БГ

Екипът на "Спартак" АД с активно присъствие на престижното 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив

Екипът на "Спартак" АД с активно присъствие на престижното 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив Международният технически панаир е сред най-авторитетните делови форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа.

Спазвайки утвърдените традиции и с оглед интереса от страна на служителите на фирмата към иновативните производствени мероприятия, тази година отново огромна част от екипа ни посети този международен форум. През дните, в които град Пловдив посрещна участниците в панаира, близо 60 служители от всички отдели и цехове на „Спартак” АД имаха удоволствието да разгледат работата на своите колеги от други силни предприятия от страната и чужбина. Опознавайки се с атрактивната обстановка, нововъведения и ноу-хау с останалите производствени фирми, колегите имаха едно незабравимо и приятно изживяване заедно.

Сред нашите партньори е признато, че Спартак АД е лидер в производствената сфера в България на вентилационна и горивна техника, един от най-големите износители на метални изделия в страната. Заслужената почивка и посещение на 74-ия Международния технически панаир в Пловдив с над 550 фирми от 35 държави е ежегодна практика. „Спартак” АД и екипът на завода обмениха опит и полезна информация с нови бъдещи партньори и доставчици.


Екипът на "Спартак" АД с активно присъствие на престижното 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h