БГ EN РУ FR

Често задавани въпроси

За Ваше максимално улеснение, ние от Спартак АД създадохме списък с най-често задавани от потребителите въпроси и съответно отговорите към тях. Но ако все пак не сме успели да помогнем за Вашето търсене или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние с удоволствие ще съдействаме възможно най-бързо.

Вентилатор е устройство (машина, уред, апарат),  която обикновено е задвижвана с електричество. Чрез перки, които се движат много бързо, се създава поток на частици в газове, в т.ч. във въздуха.

Прочети повече >

Спартак АД произвежда метални изделия,  метални детайли и сложни метални конфигурации, от различни видове стомана. По дефиниция, стомана се нарича сплав на желязо и въглерод, в която въглеродът е между  0,025% до 2,14%.

Прочети повече >

Палети се произвеждат основно от дърво, пластмаса и метал. Преназнзчението е едно и също: решаване на логистични задачи и задачи за складиране. Изборът на типа палети зависи от нуждите на бизнеса: здравина, тежест, издържливост, цена.

Прочети повече >

Европалетите са стандартни палети. Те се използват при различни логистични дейности: складиране и превоз с камиони на територията на Европа.

Прочети повече >
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h