БГ EN РУ FR

Спартак АД

С над 80 годишен опит, съчетан със съвременни технологии, СПАРТАК АД е  български производител на вентилационна техника и наложено име в производството на метални палети и сложни метални изделия по чертеж на клиента в последните 10 години.

Производствените ни  мощности и обновения технологичен парк ни дават възможност да произвеждаме широк спектър от метални изделия по чертеж или мостра на клиента  като метални палети и транспортни колички за автомобилната промишленост, метални конструкции, детайли и възли в машиностроенето, метални каси и сейфове,  крака и метални компоненти за офис мебели, метални кошчета за отпадъци и много други сложни изделия от метал.

Модерният ни машинен парк и  високо квалифициран персонал подсигуряват предлаганите от нас  услуги като лазерен разкрой,  механична и щанцова обработка на стоманата, заваряване, баланс на ротори, огъване и  прахово боядисване.

СПАРТАК АД разполага с инженерен екип, който участва в разработката на изделията, следвайки всички изисквания на клиентите и проследявайки целия производствен процес.

Чрез система за управление на процесите осигуряваме ритмичност и системен контрол на качеството.

Клиенти от България, Великобритания, Германия, Нидерландия, Италия и Франция ни се довериха, защото:

1.    Работим качествено, в срок, на ниска цена;
2.    Имаме най-добрия инженерен екип, разработващ и следящ производството;
3.    Качеството ни се следи по ISO, система за управление на процесите;
4.    Разполагаме с високо технологичен парк и съвременни машини;
5.    Предлагаме пълен производствен цикъл включващ разработка,  чертежи,  снабдяване с материали, производство и доставка до клиента.
Спартак АД
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h