БГ EN РУ FR

Екип

Спартак АД - надежден партньор в сектор производство на промишлени вентилатори и метални изделия

Спартак АД е една от водещите фирми в сектор производство на промишлени вентилатори и метални изделия и доказан, надежден партньор в работата си с клиенти от България, Европейския съюз и Русия.
Стремежът на дружеството е не само да е лидер на пазара за производство на промишлени вентилатори и метални изделия в България, но и да въвежда най-добрите съвременни технологии и практики. Компанията продължава да инвестира в човешкия си ресурс, машинния си парк, опазването на околната среда, с цел поддържане на устойчив напредък.
Спартак АД разполага с над 85 високо квалифицирани служители в различните отдели на компанията. Дружеството инвестира в обучение и повишаване квалификацията на работниците и служителите, във въвеждане на водещи мениджмънт, производствени и бизнес практики.
Високо компетентният Инженерен отдел на фирмата, може да предложи на всеки клиент най-доброто индивидуално решение за неговата нужда от промишлен вентилатор или друго изделие от метал, по запитване. Изпълнението на изделията се извършва от нашия високо квалифициран производствен персонал –стругари, заварчици, пресьори, оператори на машини с ЦПУ.
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h