БГ

"Спартак" АД с благороден жест към Детската градина в с. Маринка и децата на Община Бургас

"Спартак" АД с благороден жест към Детската градина в с. Маринка и децата на Община Бургас За пореден път Ръководството на „Спартак” АД, един от най-големите производители на метални изделия и промишлени вентилатори в България, подава ръка на благородни социални инициативи. Подпомагаме хората и обществеността.

В крак с развитието на активната дейност на съвременния производствен процес и дейността на завода, екипът ни се включва за пореден път в помощ на добрите дела и хората.

Този път децата от ОДГ „Пролетна Дъга” получиха като жест от фирмата една истинска и професионална метална конструкция - навес на пясъчника, на който те играят всеки ден. Най-голямата и стабилна масивна шатра е част от екстериора на площадката на една от най-модерните детски градини в Област Бургас.

Дарението е по решение на Ръководството на „Спартак” АД и бе посрещнато с огромна благодарност от Община Бургас и ръководството на ОДГ „Пролетна Дъга”. Най-голямото щастие естествено е за най-малките, децата на Маринка, които изкарват прекрасни моменти всеки ден в детската градина и този новооткрит вълшебен кът.

Произвоството на металната конструкция е дело на опитния екип от професионалисти, работещ в Завод „Спартак”. Служителите на фирмата работиха неуморно и прегърнаха с огромно желание и ентусиазъм благородния жест към децата.

Социалната програма на фирмата ще продължи, това е поредният акт на подкрепа към добрите дела в обществото: припомняме ежегодната подкрепа на „Спартак” АД към децата – младши огнеборци, подкрепата към културата в града – дарението към Драматичен Театър „Адриана Будевска” на уникалното съоръжение за представленията, подкрепа на млади кадри чрез обучения и редица други. Ръководството на „Спартак” АД и служителите на фирмата, участващи в производството на дареното съоръжение изразяват своето искренно щастие, че са помогнали да направят ежедневието на децата в ОДГ „Пролетна Дъга” още по-красив и цветен.
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h