БГ EN

ВОДЕЩИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВЕНТИЛАТОРИ У НАС - СПАРТАК АД с участие на международния панаир в Хановер

ВОДЕЩИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВЕНТИЛАТОРИ У НАС - СПАРТАК АД с участие на международния панаир в Хановер На предстоящото техническо изложение в Германия, екип на бургаското предприятие ще представи най-новите продукти, които ще предложи на международния пазар тази година. Както е известно, завод „Спартак” АД е лидер в производството на вентилационна техника в България. Основен акцент в маркетинговата стратегия за развитие на фирмата е срочно и качествено производство на поръчаните изделия.

През последното десетилетие завод Спартак АД изгради партньорски взаимоотношения с водещи фирми в Западна Европа. Металните палети за автомобилната промишленост, изработени в цеховете на бургаското предприятие, спечелиха доверието на големи производители от Германия и Франция, а голяма част от предлаганите на пазара във Великобритания каси за оръжие са произведени отново тук.

Ежедневно се експортират камиони с готова продукция към най-големите европейски градове. Същевременно са затвърдени позициите и на руския пазар, където вентилаторите, произведени от бургаското предприятие се утвърждават като най-конкурентоспособни и предпочитани заради качеството, което имат.

В национален мащаб и през 2014 година Спартак АД продължава дългогодишната традиция да е водещ доставчик на вентилационна техника, с което допринася за развитието на българската промишленост.

Ръководството на фирмата е осигурило производството с най-съвременни  технологии за лазерно рязане, огъване, заваряване и боядисване. Инвестирани са средства за закупуването на най-модерната техника от европейки производители. Развитието на Спартак АД като водещо производствено предприятие в областта е доказано и с придобиването на сертификати за съответствие с международните стандарти ISO 9001, ISO 3834-2, ISO 15085-2, OHSAS 18001.

Предимно младите кадри, които търсят развитие в Спартак АД, се обучават задължително в специализирани курсове и тренинги осигурени от фирмата. Това гарантира успешното повишаване на квалификацията и уменията на персонала, подобрява индивидуалното представяне и е силен мотивиращ фактор.

След миналогодишното международно представяне на продуктите на фирмата на техническия панаир във Франкфурт, както и тазгодишните изложения в Москва и Киев, предстои участие и на Hannover Messe в Германия, където екип на фирмата ще представи отново новостите в продукцията на СПАРТАК АД.

Благодарение на участието на международни панаири и технически изложения, подкрепено с качественото и срочно изпълнение на поръчките, бургаският завод Спартак АД разширява обхвата на своите международни позиции и продуктова гама, както се забелязва и във фирмения сайт www.spartak.bg

/статията е публикувана от Информационна Агенция ТРАФИК.БГ - вижте тук журналистическата новина/
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h