БГ EN

РУСНАЦИ ИСКАТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОМИШЛЕН ВЕНТИЛАТОР, ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ СПАРТАК АД

РУСНАЦИ ИСКАТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОМИШЛЕН ВЕНТИЛАТОР, ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ СПАРТАК АД Бургаското предприятие СПАРТАК АД, което е лидер в производството на промишлени вентилатори в България тотално затвърди позициите си на най-мащабен и сигурен доставчик не само у нас, а и в чужбина.

Най-големият като размери вентилатор, произведен в последните години в страната ни, е поръчан и е готов за износ. Голяма руска компания е направила запитване в страната ни за най-ефективно и качествено производство на серия от промишлени вентилатори, които ще бъдат използвани в Русия за изключително важни и сериозни натоварвания в местната промишленост. Както знаем, Русия разполага с редица сериозни производители на този тип техника, но са се доверили именно на бургаския завод, познат с близо сто годишни традиции и доказано качество.  
             Изборът на Спартак АД от страна на руските клиенти е обусловен и с огромните технически и производствени възможности, както и разнообразието от вентилатори, които могат да бъдат произведени по чертеж и поръчка от клиента. От фирмата споделят, че това е само малка част от огромната база, която предлагат. Спартак АД е познат и като производител на различни видове метални изделия, каси за оръжие, палети за автомобилната промишленост и др. Услугите в лазерния разкрой и изработването на различни продукти по запитване и чертеж на клиента са сред основните дейности на водещата българска фирма, които бяха представени на международния технически панаир в Хановер /Германия/ преди месец.

В днешните условия на бизнес Завод СПАРТАК АД се утвърждава като водещ български лидер на пазара на вентилатори не само в България, а и като лице на българската промишленост в Русия и Европа.

Снимки на най-големият вентилатор, произвеждан тази година в България, който ще стане част от руската промишленост, както и останалите продукти на Спартак АД може да видите на уеб-сайтът на фирмата: www.spartak.bg или на тел: 056/ 88 00 80

(публикувана на 02 Юли 2014 г. от Информационна Агенция БЛИЦ - адрес: http://www.blitz.bg/news/article/276925)
Намерете вентилатор
Избор на вентилатор
Директен избор
Налягане PV(PA)*
Дебит (m3/h)*
Мин. C o
Макс. C o
Отрицателно отклонение
Положително отклонение
Волтаж
Тип вентилатор
Монтаж
Тегло
Описание:
Полетата маркирани с * са задължителни
  m
  m
  m
  m3
  m3/h
  m3/h